60 gode råd om en sund morgenmad og en god start på dagen
» » » 60 gode råd om en sund morgenmad og en god start på dagen

60 gode råd om en sund morgenmad og en god start på dagen

Posted i livsstil, Mysli | 0

Alt imens helsebølgen har indtaget vores aftensborde, tv-skærme, ugeblade og blevet en stor del af manges fritid, virker det til at en sund morgenmad let og elegant er fløjet under radaren.

Jovist, mange er opmærksomme på at morgenmaden er et vigtigt måltid, men hvor mange af jer kan sige jer fri for at have sprunget morgenmaden over, eller i hvert fald sprunget over hvor gærdet var lavest og nuppet noget hurtigt på farten? Jeg har i hvert fald, og også mange gange.

Alt for ofte vinder snooze knappen kampen over den sunde morgenmad, og lige så ofte resulterer det i en morgen, der aldrig for alvor tager fart.

For alle b-mennesker er det en udfordring at få en sund morgenmad. Det kræver en smule planlægning, men indsatsen du lægger for dagen, vil fuldt ud blive opvejet af et energiniveau der ikke vil give dig nogen grund til at vende tilbage til dine gamle vaner.

Nedenunder finder du 60 gode råd til en god start på dagen. Sunde og nemme opskrifter der mætter og ikke kræver særlig meget. Og der er også cowboy-tricks der vil gøre dine morgenrutiner mere overskuelige, og dermed give dig mere tid til morgenmaden.

Sund morgenmad der mætter godt

 

 

skyr_1

Skyr med frugt

 

Skyr med mysli