Kvalitets råvarer

Vi anvender udelukkende de bedste råvarer. Hver eneste af vores leverandører lever op til nøglehulsmærkets krav om sunde madvarer, og vi har personligt udvalgt det bedste af det bedste.

 

 

100% gennemsigtighed

Når du handler hos minmorgen, holder vi intet skjult for dig. Alle opskrifter på vore myslier lægger frit tilgængelige, så du kan se lige præcis hvad de indeholder, og hvordan de er fremstillet.

 

 

 Udelukkende sunde myslier

Hos minmorgen springer vi ikke ovre hvor gærdet er lavest. Det betyder at vi aldrig går på kompromis med hverken råvarer eller fremstilingsmetoder. Det er slut med tilsat sukker, som du finder i langt de fleste myslier på markedet i dag.

 

 

 

 Sund morgenmad leveret til døren hver måned

Vi bestræber os på at levere din mysli dagen efter den er bestilt. Det sikrer at den altid er 100% frisk. Vi vil også meget gerne indgå langvarige relationer med arbejdspladser, så dine kollegaer eller ansatte kan få et sundt morgenmåltid hver morgen.

 

    

MADE WITH LOVE AND CARE

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequa